ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ-ΟΥΖΕΡΙ το ΠΕΡΑΣΜΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Μια στάση στο "ΠΕΡΑΣΜΑ"


Αν ο δρόμος σας σας φέρει στο κέντρο. Εκεί που αρχίζουν οι ανηφοριές για το λόφο του Στρέφη. Στα στέκια του φοιτητόκοσμου και των διαβασμένων. 

Θα συναντήσετε "το ΠΕΡΑΣΜΑ", Εμμανουήλ Μπενάκη 40
Ένα όμορφο μαγαζί που θα σας ανοίξει την όρεξη....







Εδώ κάνουν πραγματικά κατάληψη οι φοιτητοπαρέες και οι καθηγητάδες των γύρω σχολών που έχουν κάνει "το ΠΕΡΑΣΜΑ" στέκι ζωής και ανάμεσα σε μαθήματα, διδακτικές ώρες και κάποιοι σκασιαρχεία βρίσκουν χρόνο για μεζεδάκια και καφέ.






Μεζεδάκια, είπα και άρχισα να αισθάνομαι τις φρέσκες μυρωδιές από τηγανιτό γαύρο, σαρδέλα, καλαμαράκια, πατατούλες, κολοκυθοκεφτέδες  και άλλα λαχταριστά εδέσματα που συνόδευσαν την δροσερή μπυρίτσα που απήλαυσα πρόσφατα στο "ΠΕΡΑΣΜΑ" με φίλες μου.




Εδώ σας υποδέχονται πάντα με ένα εγκάρδιο χαμόγελο και τρέχουν να σας εξυπηρετήσουν.














Μέσα και έξω φιλικό, φωτεινό και ευρύχωρο
Ξύλο, πηλός, πέτρα και μάρμαρο το μέσα του μαγαζιού. Τραπεζάκια στα μπλε για έξω. Όμορφος χώρος όπου μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και για πιο σοφιστίκ συναντήσεις γιατί διαθέτει και πατάρι ειδικά διαμορφωμένο για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν μια συνάντηση εργασίας ή να κάνουν ακόμα και κάποια έκθεση.

"το ΠΕΡΑΣΜΑ" Εμμανουήλ Μπενάκη 40 είναι ανοικτά από το μεσημέρι. Μπορείτε να κλείσετε και τραπέζι στο τηλέφωνο: 6946 81 90 59


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου